Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zabezpečení osobních údajů

Ochrana soukromí a ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Dodržujeme všechny platné předpisy Evropské unie, české zákony a další předpisy na ochranu osobních údajů a všechny vaše informace považujeme za důvěrné. Máme zavedené účinné systémy na ochranu osobních údajů a usilujeme o to, abychom zabránili neoprávněnému přístupu, ztrátě nebo poškození osobních údajů zpracovávaných nebo shromážděných naším prostřednictvím, včetně našich webových stránek.

 

Cookies

Soubor cookie je malý textový soubor, který po návštěvě našich webových stránek žádá o to, aby mohl být stažen do vašeho osobního počítače, chytrého telefonu, tabletu nebo jiného zařízení, které používáte k přístupu na web. Tento soubor můžete odmítnout, nebo kdykoli později vymazat. Soubory cookie se používají k záznamu internetového provozu a zahrnují identifikaci stránek, které jsou používány, které produkty jste si prohlíželi, čas strávený  prohlížením a zapamatování si vašich preferencí. To nám pomáhá analyzovat data o návštěvnosti webu, abychom zlepšili uživatelské prostředí našich webových stránek. Celkově nám soubory cookie pomáhají poskytnout vám lepší webové stránky, což nám umožňuje také sledovat, které stránky považujete za užitečné. Soubor cookie však v žádném případě neobsahují vaše osobní údaje.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR), které je platné od 25. května 2018.

 

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas firmě Patrik Lorenz, se sídlem Barvičova 31/33, 60200 Brno, IČ: 72384816, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném na ŽÚ MMB, pod čj. 50446/05, če: 370200-2168905-00 ze dne 25.8. 2005 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jména a příjmení, adresa, název společnosti, adresa provozoven,
  • emaily, telefonní čísla.
  1. Údaje uvedené v bodě 1. budou zpracovávány za účelem:
  • abychom mohli splnit smlouvu s Vámi,
  • evidence objednávek, faktur a k nim příslušných dokladů,
  •  telefonické nebo  emailové komunikace pro upřesnění objednávek,
  •  doručování objednaného zboží,
  • zasílání obchodních sdělení,
  • zasílání katalogu prostřednictvím České pošty nebo kurýrní služby.
  1. Web není určen k poskytování služeb či prodeji produktů osobám mladším 16 let.
     
  2. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány do odvolání souhlasu a v ostatních případech nejdéle  po dobu 15 let od přijetí každé objednávky, s ohledem na archivační povinnosti dle jednotlivých zákonů (např. zákon o DPH), pak Vaše údaje definitivně smažeme/skartujeme.
     
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na lorenz@lorenz-servis.cz nebo dopisu na kontaktní adresu. Patrik Lorenz, Barvičova 31/33 Brno 60200.
     
  4.  Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    -       poskytovatel softwaru Keloc CS, s.r.o. (pouze pod dohledem zaměstnance Správce),
    -       poskytovatel přepravních služeb (dle zvoleného způsobu doručení na objednávce nebo v kupní smlouvě),

    -      poskytovatel internetového obchodu www.eshoplorenz.cz, www.lorenz-servis.cz    
    -       Česká pošta (zasílání obchodních dokumentů, popřípadě katalogů),
    -       poskytovatel e-mailu a služeb spojených s jeho provozováním,
    -       zpracovatel účetnictví a daní,
    -       případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost     nevyužívá.
     
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    -       vzít souhlas kdykoliv zpět,
    -       požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    -       požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    -       vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    -       požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    -       v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
     
  6. Tento souhlas potvrzuje:
    Patrik Lorenz, Barvičova 31/33, Brno-střed, 602 00, Česká republika
    IČO: 72384816, DIČ: CZ7308043556, Tel: 603 117 667, E-mail: lorenz@lorenz-servis.cz

 

X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).